O nouă perspectivă revoluţionară

Competenţa, informaţia şi tehnologia inovativă au devenit rapid o parte obişnuită a afacerilor. Valoarea devine cheia pentru a crea avantaj competitiv. O auzi tot timpul - care e valoarea pe care o oferim? Care e valoarea adăugată? Cum ar fi ca angajaţii tăi să poată sorta opţiunile folosind o înţelegere împărtăşită pentru a creşte valoarea organizaţiei tale în fiecare moment - pentru clienţi, angajaţi, acţionari, comunitate, şi mai departe?

Tu poţi—cu perspectiva Six Value Medals. Este specifică şi robustă pentru a oferi mai multă valoare- pentru a adăuga semnificaţie dar, de asemenea, este suficient de flexibilă pentru a extinde şi a fi în contact cu fiecare provocare unică.

Abilităţile predate în Six Value Medals pot ajuta oamenii să identifice mai rapid valoarea, să prioritizeze care valori sunt mai important de aplicat, şi apoi să se asigure că fiecare valoare de top este luată în considerare şi maximizată la fiecare pas ulterior. 

Este ca şi cum ţi-ai pune o pereche de ochelari cu 6 lentile, fiecare fiind o categorie de valori importante.

Six Value Medals™ extinde posibilităţile Pălăriei Galbene - cadrul valorilor în instrumentul de lucru Six Thinking Hats®.