Mihaela este primul trainer independent din România certificat Six Thinking Hats de către APTT/dBTS, licenţă obţinută în martie 2004 în Riga, prin Cavendish Information Products, Ltd,UK - Master Trainer: Peter de Bono.


Prima întîlnire cu sistemul de gîndire de Bono a avut loc în 2002 când Peter de Bono a ţinut primul workshop în România. Apoi a urmat workshop-urile CoRT, iar în martie 2004 a participat la training-ul Lateral Thinking cu Peter de Bono. În august 2005 a obtinut licenta Lateral Thinking în urma training-ului de formare din Tallin cu Peter de Bono. Este de asemenea instructor CoRT (Cognitive Research Trust - lecţii de gândire pentru copii şi studenţi) autorizat pentru Romania.

Din noiembrie 2006 este Master Trainer pe metoda Six Thinking Hats având dreptul să formeze alţi traineri STH pe teritoriul Romaniei.
A absolvit Facultatea de Psihologie şi masterul "Evaluarea, formarea şi consilierea psihologică a personalului" la Universitatea Al.I. Cuza Iaşi. 

Este formator şi specialist în activitatea de coaching (acreditări ANC) şi psihoterapeut autorizat COPSI în psihoterapie neuroligvistică. 

Mihaela este căsătorită şi are doi copii.