De Bono Thinking Systems® reuneste mai mult de 700 de traineri certificati in peste 60 de tari prin cei 27 de distribuitori de pe cele 6 continente. Programele de instruire au fost traduse si predate in peste 15 limbi in diferite parti ale globului.

Trainerii certificati au o bogata experienta in subiecte ce includ imbunatatirea proceselor, inovatie in organizatii, leadership startegic, creativitate si rezolvare de probleme atat in mediul de afaceri cat si in organizatii non profit sau chiar individual. Pana in prezent prin metodele incluse in de Bono Thinking Systems® au fost instruiti mai bine de 600.000 de participanti in intreaga lume.

In Romania, Mind Master este reprezentantul la nivel national pentru toate instrumentele dezvoltate de Edward de Bono.

Este in sarcina dumneavoastra de serviciu sa cresteti productivitatea in departamenul dumneavoastra in timp ce vi se cere sa reduceti costurile? Ati incercat diferite programe de eficientizare care nu au produs rezultate? Vreti o metoda prin care sa reduceti timpul sedintelor si mai cu seama a conflictelor aparute intre membrii echipei? Sau pur si simplu vreti sa lucrati mai sistematic in domeniul dumneavoastra si sa va dati rapid seama care sunt pasii de urmat? Incepeti cu noi !